Dezerty

Japonský cheesecake ze 3 ingrediencí s chutí bílé čokolády

Ingredience

  • 3 vejce
  • 1/2 hrnku krémového sýra
  • 3/4 hrnku kousků bílé čokolády

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte pečícím papírem dno a strany 20 cm dortové formy.
  2. Kousky bílé čokolády rozpusťte nad parou. Rozpuštěnou čokoládu přelijte do větší mísy a zamíchejte dohromady s krémovým sýrem.
  3. Poté přidejte žloutky a dobře promíchejte.
  4. Vyšlehejte bílky do tuha a ve postupně je vmíchejte do krémové směsi.
  5. Nalijte těsto do připravené formy, kterou dejte do plechu s vyššími okraji. Naplňte plech horkou vodou do poloviny výšky formy a dejte péct na 40 až 45 minut.
  6. Vypněte troubu a nechte cheesecake ještě 15 minut v troubě. Poté přendejte na chladící rošt a nechte úplně vychladnout.
  7. Vyndejte cheesecake z formy na servírovací talíř a nechte v lednici aspoň 4 hodiny. Servírujte.


56389916

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button