Recepty

Vynikající a neobyčejný nápad na večeři

Milujete domácí chléb?

Pokud je odpověď na tuto jednoduchou otázku ano, a ještě ke všemu, pokud ten chleba zbožňujete, protože máte rádi tu svěží vůni, když je horký chléb právě vyndán z trouby a díky které se vám sbíhají sliny. Je prostě tak měkký a chutný! Lidé ho zbožňují ještě víc, když je plněný sýrem ve středu a nahoře: vycpaný ošuntělý chleba! Jeho tvůrčí prasklinkový design umožňuje snadné rozpadnutí každého kousku pod vašimi prsty na malá sousta. Je to chutné a perfektní jako takový jídelní aperitiv pro různé večeře a večírky. Jsem si jist, že každý si tento chleba zamiluje. Pojďme to zkusit!

Vždy můžete vymýšlet různé varianty tím, že přidáte do tohoto už tak výborného receptu vlastní nápady a vlastní ingredience, jako je jalapeno, slanina, bylinky a různé druhy sýra. 

Jak na to?

  1. Chleba si rozřežete tak, aby držel pohromadě, ale abyste vytvořili jakési čtverečky a mezery, do kterých budete ingredience vkládat.
  2. Do chleba si dáte všechno co chcete a chvíli zapečete, dokud se např. sýr nerozpeče.
  3. Až se chleba více „otevře“, je vše hotovo a vy se můžete pustit do jídla.

How to DIY Yummy Stuffed Cheesy Bread

Další inspirace

How to DIY Yummy Stuffed Cheesy Bread 1
Jalapeño
How to DIY Yummy Stuffed Cheesy Bread 2
Chedar a slanina

 

Štítky

Podobné články

omentářů

  1. Vy už nevíte co by jste žrali, ke všemu čerstvě upečený chleba je jed, já jím chléb až třetí den po upečení, přestaňte blbnout.

    1. Popište ten jed přesně, prosím. Jinak tu jen kecáte nesmysly. NEvím, proč bych měl jíst okoralý, tři dny starý chléb?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button