Spolupráce

Vyberte si odolný prodejní stánek, který přežije i ve větru a dešti

Blíží se léto a s ním i různé výstavy, trhy, festivaly a další události, které jsou skvělou příležitostí pro drobné podnikatele, kteří chtějí prezentovat své služby nebo výrobky co největšímu počtu lidí. Aby vše proběhlo bez problémů a komplikací, bude se vám hodit odolný prodejní stánek, který zvládne i případné letní bouře a bude nabízet dost prostoru pro vás a vaše zboží. Zvažujete koupi takového stánku? Pak vězte, že vybrat ten správný vyžaduje pečlivé hledání. Je třeba zaměřit se hlavně na odolnost, ale i skladnost.

Stánek využijete kdykoliv a kdekoliv

Velkou výhodou této investice je, že se v žádném případě nejedná o věc, kterou vytáhnete párkrát do roka. Jakmile jej jednou budete mít, určitě se bude hodit více, než si myslíte. Dá se efektivně využít jako stanový přístřešek na zahradu, na chatu nebo třeba letní party. Navíc je velmi skladný, takže pokud jej zrovna nebudete potřebovat, stačí jej snadno složit a uložit třeba do sklepa, kde na vás počká, až se zase bude hodit.

Pamatujte na kvalitu

Při výběru není dobré dělat kompromisy ohledně kvality. Existují různé stánky s různými vlastnostmi, ale ideální reklamní stánek by měl být tvořen skutečně pevnými profily, které odolají větru, dešti i jiným nepříznivým podmínkám. Velmi odolné jsou hexagonové stany,

které jsou vyrobeny z hliníkových anodizovaných 6hranných profilů. Výhodou je maximální pevnost a stabilita, která je podpořena nepromokavou střechou z polyesteru. Pořiďte si ke stanu také vak na kolečkách, který vám umožní jej ve složeném stavu snadno přemisťovat prakticky kdekoliv.

Odolné bývají také ocelové stany, které se zároveň řadí spíše mezi ty levnější. Nevýhodou je však to, že mají obvykle vyšší hmotnost a mohou být také náchylnější ke korozi. Širokou nabídku různých typů party stanů najdete na www.expodum.cz.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button