Vynikající a neobyčejný nápad na večeři
Milujete domácí chléb?
Pokud je odpověď na tuto jednoduchou otázku ano, a ještě ke všemu, pokud ten chleba zbožňujete, protože máte rádi tu svěží vůni, když je horký chléb právě vyndán z trouby a díky které se vám sbíhají sliny. Je prostě tak měkký a chutný! Lidé ho zbožňují ještě víc, když je plněný sýrem ve středu a nahoře: vycpaný ošuntělý chleba! Jeho tvůrčí prasklinkový design umožňuje snadné rozpadnutí každého kousku pod vašimi prsty na malá sousta. Je to chutné a perfektní jako takový jídelní aperitiv pro různé večeře a večírky. Jsem si jist, že každý si tento chleba zamiluje. Pojďme to zkusit!
Vždy můžete vymýšlet různé varianty tím, že přidáte do tohoto už tak výborného receptu vlastní nápady a vlastní ingredience, jako je jalapeno, slanina, bylinky a různé druhy sýra.
Jak na to?
- Chleba si rozřežete tak, aby držel pohromadě, ale abyste vytvořili jakési čtverečky a mezery, do kterých budete ingredience vkládat.
- Do chleba si dáte všechno co chcete a chvíli zapečete, dokud se např. sýr nerozpeče.
- Až se chleba více „otevře“, je vše hotovo a vy se můžete pustit do jídla.
Další inspirace
Vy už nevíte co by jste žrali, ke všemu čerstvě upečený chleba je jed, já jím chléb až třetí den po upečení, přestaňte blbnout.
nech papá každý čo chce…
Máš pravdu, pokud jsi moje švagrina, tak dvakrát.
Já čerstvý chleba taky ráda a tak by mě zajímalo, proč je jed?
to bude nějaký nesmysl-já pokud vím,tak čerstvé pečivo pouze nadýmá…
Třetí den po upečení už je leda tak na topinky …
Víš jak se po čerstvém chlebu pěkně prdí?
Popište ten jed přesně, prosím. Jinak tu jen kecáte nesmysly. NEvím, proč bych měl jíst okoralý, tři dny starý chléb?
Dneska bude k večeři, chleba jsem koupila včera. Změna po salátech, cukroví….
po cerstvem chlebu se vzdycky akorat pobleju