Rady a tipy

Co s tubou od brambůrků? Máme pro vás deset tipů!

Pokud právě dojídáte brambůrky v tubě, nevyhazujte ji! Mohla by se vám totiž v následujících letech hodně hodit. Nevěříte? Tak si přečtěte tento článek. Tuba od brambůrků je totiž skvěle praktická – má dokonalý tvar, správnou výšku i stabilitu – prostě všechno, co potřebujete k tomu, abyste se si z ní něco vyrobili. Může z ní být nejen krásná váza, ale při troše šikovnosti z ní můžete mít i domeček anebo si s její pomocí vyrobit svíčku. Věci zkrátka mají více použití, ale je potřeba je hledat a hlavně být za všech okolností kreativní. Přejeme vám všem zábavu a hlavně  pevnou ruku při tvoření!

Váza

Stačí pár otočení zápěstí a už je váza na světě. Vše co potřebujete je provázek, barevná stuha anebo jakýkoliv materiál, který máte právě po ruce a hned se prázdná tuba promění v něco užitečného do domácnosti.

Dárková krabice

Zabalit dárek je umění a tuba od brambůrků vám v tom může pomoci. Tuba se skvěle hodí pro balení sušenek anebo cukroví, stejně tak ale i pro malé předměty. Stačí si trochu pohrát s papírem a jejím povrchem.

Vlastní obal na těstoviny

Dlouhá tuba se skvěle hodí k uskladňování těstovin. Skladovat v ní ale můžete samozřejmě těstoviny dle vlastní chuti. Tuba se v kuchyni ale neztratí snad nikdy.

Tuba na kapesníčky a vatové tampony

S trochou šikovnosti vám stačí vyřezat malý otvor a pohrát si s designem a nemusíte se stydět si něco takového zavěsit do koupelny. A když vyřezáte otvor o něco větší, můžete tubu využít i jako uskladňovač sáčků.

Kaleidoskop

Kaleidoskop je skvělý nápad na využití tuby. Budete potřebovat ale kladivo a hřebíky na vytvoření malého otvoru na zadní straně. Hodit se bude také holografický papír, blyštivé kamínky a hlavně velké množství inspirace a trochu toho času, aby se vše dalo dohromady.

Box na všechno

Můžete zde skladovat bavlnky, knoflíky, prostě si vytvořit takový box na všechno. S trochou povrchové úpravy to bude skvělý doplněk a pomocník do vaší domácnosti.

Forma na svíčku

Prázdnou tubu můžete naplnit roztaveným voskem v jakýchkoliv kombinacích a barvách a získat krásnou domácí svíčku!

Solární pícka na uvaření párků

Sice to není nejjednodušší způsob, jak uvařit párky, ale určitě to je ten nejzábavnější. Potřebujete k tomu jen tubu, sluneční energie a nějaké ty uzeniny.

Domeček

Tuba je skvělým výchozím bodem třeba pro stavbu věže anebo zámku. Chce to jen trochu šikovnosti a kreativity.

Držák na tužky

K tomu není potřeba mnoho dodávat. Ať už na tužky, propisky nebo štětce – držák se bude pokaždé hodit!

 

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button