Spolupráce

Co si přát od Ježíška?

Že vám to nepřijde? Že jste ani ještě nestihli schovat letní oblečení? Ale ano, je to opravdu tak. Za chvíli už budou Vánoce. Pomalu ale jistě by jsme se na ně měli všichni začít připravovat. Ale nezoufejte, vedle každoročního šílenství o svátcích, jsou tu i příjemné věci. Jako například dopis ježíškovi. Co si od něj přát z oblasti praktické, aby z toho měla radost celá rodina? No přeci nábytek!
Tak tedy milý Jěžíšku přeji si:

1. Něco pro ty nejmenší
Děti se sice nejčastěji zaměřují na hračky, ale my dospělí myslíme více prakticky. Domečková postel s přistýlkou kombinuje obojí do jednoho. Poskytne dětem hrací prostor, který nebudou chtít opustit. Zároveň slouží samozřejmě i jako postel, ale to není vše. Přídavné lůžko využijí přátelé při přespávání nebo unavení rodiče, kteří četli pohádku na dobrou noc až moc dlouho.

2. Něco, kam umístit ostatní dárky
Jelikož jsou nejčastější měkké dárky, je výhodné si pořídit i nový úložný prostor. Kombinované komody mají jak dvířka, tak i šuplíky, kam se všechny nové svršky jistě vlezou. Zároveň touto malou investicí oživíte svůj domov. Tak jakou si vyberete vy?

3. Něco, co využije celá rodina
Obývací pokoj je místností, kde se pohybujeme nejčastěji ale hlavně zde trávíme svůj volný čas s našimi nejbližšími. Je proto zjevné, že se rychleji okouká. Vsupte ze svátků do nového roku s novým obývacím pokojem, kterým se budete moci pochlubit svým přátelům. Že se ale Ježíšek nechce příliš plácnout přes kapsu? Uvažujte v malém, jelikož právě takové maličkosti změní celkový vzhled interiéru. Například si pořiďte nové polštáře, které ze staré sedací soupravy vykouzlí nové luxusní posezení. Nová váza se zase bude vyjímat skvěle na každém konferenčním stolku. Stolky pod TV by neměly chybět na žádném seznamu, jelikož se pozornost nejčastěji upíná právě sem.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button