NezařazenéSpolupráce

Hledáte originální obraz? Podívejte se na naše tipy

Obrazy se stále více dostávají do módy. A to jak z estetického hlediska – jelikož mohou skvěle vypadat, tak i z praktického hlediska – snadno eliminují pocit prázdných stěn. Vybíráte také jeden do svého domova? Podívejte se na tipy a nápady, které vám ukážou, jak může vypadat ten originální.

Mějte obrazy z několika dílů

První náš tip se týká toho, že si pořídíte obraz, který bude složený z několika dílů. Mohou být tři, ale může jich být třeba i sedm. Designové vícedílné obrazy na stěnu jsou dnes velkým hitem. Jak si je představit? Na každé části je uvedený kousek výsledného obrazu. Jak je pověsíte na stěnu, s menší mezerou, vznikne celistvé dílo, které velmi originálně vypadá. Navíc jde o praktickou volbu hlavně na větší stěny vašeho interiéru.

Zkuste vsadit na fotografii

Obraz nemusí být jenom ručně malovaný, na klasické plátno. Dnes se do popředí dostávají i moderní formy umění. Když se rozhodnete pořídit si kvalitní obrazy na stěnu do pokoje, tak se může jednat třeba i o fotografie. V čem jsou výjimečné? Mají hned několik pozitiv, které si aktuálně shrneme. Primárně je to:

  • Věrné ztvárnění konkrétního motivu tak, jak je ve skutečnosti
  • Cena obrazu je proti ruční malbě nižší
  • Na výběr jsou tisíce různých motivů

Chcete být ještě originálnější? Pokud ano, není dnes problém využít vlastní fotografii a právě z ní samotné si nechat vyrobit obraz na míru.

Rám? Zapomeňte na něj

Žijete v přesvědčení, že součástí každého obrazu musí být nutně rám? Nejlépe potom velký a masivní? I zde vás přesvědčíme o tom, že ne vždy je to nutností. Když se podíváme na originální provedení současných obrazů, mohou mít jedno společné. Rám zkrátka a jednoduše nemají. Pokud vám přijde, že to vypadá obyčejně, rozhodně tomu tak není. Dá se říci, že opak je v tomto případě pravdou. Dodejme také, že toto řešení se využívá hlavně u obrazů s menšími rozměry.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button