Recepty

Jak nastartovat metabolismus rychlou a dobrou svačinkou?

Když přijde na dietu, mnoho z nás touží po svačinkách jednou nebo dvakrát denně. Tyhle svačinky obecně nejsou moc dobré, takže jak se udržet? Místo toho, abyste stáli před ledničkou a zírali do ní, můžete si dopředu nachystat nějaká jídla, která jen rychle zkousnete. Sestavili jsme pro vás seznam pár jídel, která jsou chutná a zároveň vás zbaví těch nezdolných chutí. Rozjedou také váš metabolismus a pomůžou vám s hubnutí. Tak hezkou svačinku!

Arašídové máslo s medem a jogurtem

Tento dip je z tří zdravých ingrediencí a jeho příprava zabere jen pár minut. Jako bonus – je to hit!

Peanut Butter Honey Yogurt Dip Recipe on twopeasandtheirpod.com This easy and healthy dip only takes 5 minutes to make!

Co budeme potřebovat?

  • 1 řecký jogurt
  • 3 polévkové lžíce krémového burákového másla
  • 3 čajové lžičky medu

Jak na to?

V misce smíchejte jogurt, med a burákové máslo. Míchejte, dokud nebude konzistence jemná. Servírujte s měsíčky jablka nebo jiným ovocem.

Tip! Dip je také výborný s grahamovými sušenkami, preclíky nebo s cookies.

Teplá hruška se skořicí

pear-cinnamon-ricotta

Co budeme potřebovat?

  • 1 malá hruška, rozpůlená, vypeckovaná
  • 1/4 sýra ricorra
  • 1/4 malé lžičky skořice

Jak na to?

Předehřejte si troubu a nechte v ní hrušku 10 až 12 minut dokud nezměkne.

V menší misce smíchejte sýr a skořici. Na hrušku dejte směs a je hotovo.

Opečený česnekový chleba s prosciuttem a mozzarellou

Co budeme potřebovat?

(na 24 toastů)

  • 1 bageta
  • 2 stroužky česneku
  • 3 čajové lžičky olivového oleje
  • 8 kousků čerstvé mozzarelly
  • 6 plátků prosciutta
  • mořská sůl a pepř
  • čerstvá bazalka

Jak na to?

  1. Nakrájejte bagetu na tenké plátky a opečte ho až těsně před podáváním.
  2. Bagetu z jedné strany pokapejte olivovým olejem.
  3. Na každý kousek dejte malý a tenký kousek prosciutta, na to mozzarellu.
  4. Rozpékejte dokud se mozzarella nebude roztékat.
  5. Okořeňte solí a pepřem a posypte bazalkou.

 

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button