Recepty

Dejte si k večeři delikátní krevetový sendvič

Budeme potřebovat:

  • 80g malých předvařených krevet
  • 1 lžíci bílého vína
  • 1 čajovou lžičku citrónové šťávy
  • snítek tymiánu
  • sůl a pepř
  • rozkrojená bageta
  • hrst nakrájeného salátu
  • 1 lžíci majonézy

A jak na to?

  1. Nejprve si připravíme marinádu: zkombinujeme víno, citrónovou šťávu a trochu soli a pepře. Krevety v této marinádě necháme odpočívat nejméně čtvrt hodiny. Poté krevety vyjmeme a důkladně z nich vymačkáme marinádu.
  2. Na první polovinu bagety namažeme zhruba polovinu lžíce s majonézou. Na namazanou bagetu položíme salát a na druhou polovinu bagety krevety a nakonec i zbytek majonézy a lístky tymiánu.
  3. Překlopíme sendvič a můžeme si pochutnávat.
  4. Dobrou chuť!

 

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button