CestováníRecepty

Do Londýna za nekrásnějšími zmrzlinovými kornouty na světě!

Slavná píseň „I scream, you scream, we all scream for Ice cream!“ nebyla nikdy více potřeba než v kavárně Milk train každé běžné odpoledne. Náctiletí, hipsteři, babičky i turisté – ti všichni jsou ztrácí rozum se zmrzlinou v jedné ruce a s iPhonem v druhé. Jen je třeba ji vyfotit dříve, než roztaje!

Nebeské kornouty – to je zmrzlina v lahodném kornoutu zabalená do velkého obláčku cukrové vaty a a to vše plněnou různými příchutěmi a dobrotami, tato pochutina se brzy stala hitem Londýna i celého Instagramu! A není pochyb, proč: tato kavárna otevřela teprve nedávno a už se zviditelnila lákavou reklamou – „Denně točíme tolik cukrové vaty, že zaplní celý náš obchod!“

Ale nebeský kornout nemá jenom estetickou funkci, skládá se z delikátní mléčné zmrzliny ve třech chutích: vanilka, čokoláda a matcha tea, navíc si můžete vybrat z množství polev, ozdob anebo čerstvého ovoce… je to prostě úžasné! Pokud se tedy chystáte do velké Británie a chcete ochutnat něco dobrého jídla, zapiště si: Milk train!

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button