Rady a tipy

K čemu všemu je dobrý VapoRub?

Vaporub je populární lék proti nachlazení a nemocným dýchacím cestám, není divu, že jich má běžná domácnost hned několik. Jeho hlavními složkami jsou kafr, mentol a eucalyptus, které zmírní kašel i zduřelou sliznici mají ale i mnohem více využití, než ta původní. Nápadov se dnes rozhodl se s nimi s vámi podělit a věříme, že vám to bude velice užitečné!

Péče o nohy

Před spaním naneste trochu VapoRubu na vaše paty a to zejména na popraskané a suché oblasti, poté si nandejte ponožky. Ujistěte se ale, že jsou ponožky již nepoužívané, protože příští ráno ponesou silnou mentolovou vůni. V dopoledních hodinách byste také neměli zapomenout nohy omýt pomocí studené vody a pemzou můžete oškrábat mrtvou kůži. Provádějte tuto proceduru každý večer a vaše nohy vám poděkují!

Zabrání vaší kočce v ničení nábytku

Pokud je váš kočičí přítel také malý ničitel, není nic jednoduššího, než na nábytek nanést trochu masti VapoRub. Kočičce to nijak neuškodí, ale přesto dostane lekci a nábytku se bude spíše vyhýbat!

Zmírňuje bolest ucha

Mámo pro vás jeden jednoduchý způsob, jak se zbavit bolesti ucha: na vatový tampónek naneste trochu VapoRubu a vtěsnejte si jej do ucha, nechte ho tam po dobu několik hodin, než navštívíte svého lékaře. Pamatujte ale, že VapoRub nemoc neléčí, pouze zmírňuje bolest!

VapoRub jako péče o pleť

Naneste tenkou vrstvičku VapoRubu na problémové oblasti (např. na akné, pupínky atd.) a nechte ho působit přes noc. V dopoledních hodinách pak nezapomeňte tvář umýt a usušit. Budete překvapeni, jaké má VapoRub zázračné účinky.

Uvolňuje svaly a zmírňuje bolest zad

Díky svým přírodním složkám pomáhá VapoRub uvolnit namožené svaly. Např. pokud trpíte na „tenisový loket“, zkuste ho masírovat pomocí masti VapoRub a bolest za chvíli zmizí.

 

 

 

 

 

 

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button