Rady a tipyRecepty

7 chytrých nápadů na servírování ovoce a bobulí

Sladkého ovoce a bobulí se zkrátka nikdy nemůžeme nabažit dosyta! Nejen, že skvěle uhasí žízeň, stejně jako jakýkoliv nápoj, ale jsou také plné vitamínů a látek potřebných pro naše tělo, které v žádných jiných potravinách nenajdete. A co víc? Jejich jasné barvy nám vždy dodají správné naladění a můžeme si také skvěle vyhrát při jejich servírování. My jsme pro vád dnes připravili tipy profesionálních kuchařů, jak ovoce a bobule naservírovat správným a stylovým způsobem. Zaručujeme vám, že jeden kousek nikomu stačit nebude!

Bobulový kebab

Bobulový kebab nemůže být snadnější – stačí umístit na vaši tabuli misky s bobulemi a párátka a každý si může vytvořit „kebab“ podle vlastní chuti a uvážení.

Melounový koláč

Není možné, aby ho někdo alespoň neokusil – koláč z melounu je lákadlem i pro jeho zaryté odpůrce!

Třešně v čokoládě

Skvělý způsob, jak udělat ze sladkého ovoce ještě sladší!

Ovocná kytice

Ovocná kytice se bude skvěle vyjímat jak na večírcích, tak na svatbách a velkých rodinných sešlostech – je to chytrý způsob, jak přítomným nenápadně podstrčit trochu těch vitamínů.

Banány v čokoládě

Banány v čokoládě by neměli chybět na žádném večírku, hlavně na tom dětském. Ať už si s jejich přípravou vyhrajete více či méně, nestane se, že by byl někdo zklamán.

Jahodové dortíky

Jak na ideální servírovaní jahod? Zkuste je ozdobit tvarohovými a šlehačkovými „bobečky“ a vaši hosté se po nich „utlučou“.

Maliny s čokoládou

A na závěr něco pro dětské mlsné jazýčky – naservírujte jim maliny s lahodnou čokoládou uvnitř a věřte, budou vás milovat!

 

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button