Spolupráce

Plastová okna JIS splňují vysoké nároky na energetickou úsporu. Pořiďte si variantu Elegant

Budete si pořizovat okna nová nebo vás čeká výměna těch stávajících a vy přemýšlíte nad tím, na koho se obrátit? Pak jsou dobrou volbou plastová okna JIS.

Proč právě plastová okna JIS?

Neboť jsou cenově dostupná, nabízejí mimořádnou odolnost, dlouhou životnost, jsou maximálně funkční a vynikají výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. Splňují vysoké nároky na energetickou úsporu. Vybrat si můžete okna ve standardním provedení nebo takové modely, které budou vyhovovat i velmi náročným uživatelům.

Tepelně izolační vlastnosti zajistí prvotřídní materiály, díky kterým budete využívat tepelnou úsporu a šetřit svoji peněženku.

Vzhledem k tomu, že jsou plastová okna JIS vyrobená z kvalitních a moderních materiálů, poskytují spolehlivou funkčnost a dlouhou životnost. 

Špičkové profily, těsnění a vhodné zasklení sníží hluk a prach přicházející z ulice.

Okna nepotřebují žádnou speciální údržbu.

Varianta JIS Elegant

Model JIS Elegant představuje špičkovou technologii spojující se s moderním designem. Tento okenní systém tvoří šesti komorový profil, středové těsnění a trojsklo. To vše zajišťuje maximální tepelnou i zvukovou izolaci. Díky tomuto faktu šetříte za vytápění. 

JIS Elegant plní všechny požadavky jak pro moderní stavby, tak i objekty renovované. Představuje zajímavou alternativu k oknům hliníkovým a to díky tomu, že rozdíly mezi nimi nejsou na pohled téměř viditelné. Dá se říci, že model Elegant může být vnímán jako okenní profil určený pro budoucnost. 
Elegant vás na první pohled zaujme minimalisticky laděným designem, štíhlým a plošně lícovaným vzhledem, hladkými překryvy a přímými liniemi. Volit můžete ze široké škály různých povrchových úprav. Na výběr jsou jak dekory klasické, tak moderní šedé nebo antracitové odstíny.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button