Spolupráce

INSPECTO: Aplikace, která usnadní práci revizního technika

Práce revizního technika patří mezi velmi zodpovědná zaměstnání, která kromě odpovědnosti doprovází mnoho papírování. Práce spočívá v kontrole technických zařízeních, provádí zkoušky a zjišťuje způsobilost přístroje k jeho dalšímu využití. Revizní technik se řídí předepsanými normami a zákony. Pokud jsou dodržené, na základě svých zjištění je oprávněný vydat úředně ověřené protokoly a osvědčení. Než však k jeho vydání dojde, mnohdy mu předchází zdlouhavý proces. Aplikace INSPECTO reviznímu technikovi jeho práci velmi usnadní a urychlí.

Jak aplikace INSPECTO funguje?

Žijeme ve 21. století a různé druhy aplikací, ať už k ulehčení života nebo pro zábavu, používá většina lidí, ovšem online revizní aplikace stále chyběla.

Online provádění revizí s aplikací INSPECTO zvládne každý revizní technik. Aplikace není nijak složitá. K dispozici je přehledný dashboard a veškeré údaje o revizích se ukládají v cloudovém úložišti ke zpětné kontrole. Důležité však je, že s aplikací INSPECTO provádí technik celou revizi online.

Díky aplikaci má okamžitě k dispozici citace z ČSN norem již při samotném zapisování revize, technik tak získává jistotu, že jsou jeho údaje správné.

Každá část obsahuje šablony, do které technik jednoduše vypisuje údaje o kontrolovaném zařízení. Součástí šablon pro revizní činnost jsou všechny vydané normy v současnosti i v minulosti.

Na jaké přístroje lze aplikaci využít?

Online provádění revizí lze v současnosti na vyhrazených elektrických technických zařízeních, které se skládají z oddílů elektrického stroje, zařízení pro obloukové svařování, elektrické spotřebiče, systém ochrany před bleskem a elektroinstalace.

Která zařízení aplikaci INSPECTO podporují?

Aplikace INSPECTO funguje na zařízeních s operačním systémem Android nebo v každém počítači.

Pokud chcete zjistit o aplikaci více, mrkněte na web inspecto.online, kde vám rádi zodpoví vaše případné dotazy.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button