Spolupráce

Kde v Česku najdete ty nejlepší únikové hry?

Únikové hry se staly v poslední době opravdu velice oblíbené. Je to asi tím, že se jedná o zábavu, kterou lze vykonávat i během hezkého, i během ošklivého. Navíc je to zábava nejen pro celou rodinu, ale také pro bandu přátel, která si chce užít společně strávený čas. Únikové hry se navíc rozrůstají po celé České republice, a tak je už najdete opravdu v jakémkoliv velkém městě.

Díky tomu, že najdete únikové hry v mnoha různých městech, je pak těžké vybrat si tu nejlepší. Opravdu jenom jedno město se může pyšnit takovými únikovými hrami, které jsou na té nejvyšší úrovni. Jedná se o únikové hry The Chamber v Ostravě. Návštěvníci si zde mohou vybrat tři různé únikové hry, které jinde v České republice nenajdete.

Z čeho můžeme vybírat?

Samozřejmě už je pravidlem, že jedna z možností by měla být taková ta známá klasika pro neznalé. V tomto případě je to Tajemná pracovna, kde budete muset přijít na nejrůznější hádanky, rébusy či hlavolamy, díky kterým se dostanete z místnosti ven. Nezapomínejte, že limit je pouze 60 minut!

Co je však netradiční, velice oblíbené a na co se sjíždí lidé z celé republiky, je takzvaný Útěk ze žaláře. Tuto únikovou hru jen tak někde nenajdete a právě proto se hry od The Chamber staly tak oblíbené a dostaly se na první příčku v porovnání s ostatními únikovými hrami u nás. Útěk ze středověkého žaláře nám dodá pocit toho strachu, ale zároveň adrenalinu. Dýchne na nás autentická atmosféra středověku jako takového, najednou se octneme v místnosti plné děsivého náčiní a stop mnoha nešťastníků, kteří se bohužel z žaláře nedostali včas.

A jaká je třetí hra?

Třetí hra, kterou máte na výběr, je taky poměrně netradiční. Nebudete se muset dostat z místnosti během 60 minut, ale budete muset během tohoto času zničit bombu, která by vás v dané místnosti zabila. Tato hra se jmenuje Hackerovo doupě a je určena hlavně pro milovníky akčních filmů.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button