Rady a tipyRecepty

Jak udělat zmrzlinu pomocí sáčku

Je tu někdo, kdo nemá rád zmrzlinu? Ať už má čokoládovou,  jahodovou, mangovou nebo vanilkovou příchuť, je to zkrátka velmi osvěžující a krásně zchladí – především v horkých letních dnech. Zkusili jste si už někdy udělat svou vlastní domácí zmrzlinu? Je rozhodně zdravější než kupovaná v supermarketu, protože máte kontrolu nad tím, co do zmrzliny dáváte a navíc proces vyrábění zmrzliny může být také legrace.

Domácí  zmrzlina není v ničem složitá. Jak ukazuje video, můžete si udělat delikátní zmrzlinu v sáčku, do které použijete ingredience běžně dostupné ve vaší kuchyni, jako třeba mléko, sůl  a led. Samozřejmě také potřebujete mrazák. Je to zároveň dobrý experiment, díky kterému můžete dětem ukázat jednoduchou chemickou reakci. Jsme si jistí, že se budou bavit a užijí si následné zmrzlinové potěšení.

Držte se návodu ve videu a přejeme dobrou chuť.

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button