Recepty

Pečené bulky plněné sýrem, vajíčkem a šunkou

Ingredience

  • 4 bulky
  • 4 menší plátky šunky
  • 4 vejce, pokojové teploty
  • ½ hrnek strouhaného sýra (např. eidamu)
  • 1 lžíce čerstvé petržele, nasekané

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Rozřízněte bulky v první třetině.
  3. Vydlabejte střed bulek.
  4. Do vydlabané bulky dejte plátek šunky, poté vejce a nakonec 2 lžíce sýra a posypejte petrželí.
  5. Vraťte vršek bulky, poté celou zabalte do alobalu a dejte na plech.
  6. Pečte 10 minut pro velice tekutý žloutek, 15 minut pro lehce uvařený žloutek a 15 minut a víc pro velice pevný a úplně uvařený žloutek.
  7. Vyndejte z trouby, vybalte z alobalu a ihned servírujte.

No-Washing-Up-Ham-Egg-Cheese-Bread-Bowls-2

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button