Rady a tipy

Jak na dokonalou kávu? Stačí špetka soli!

Ano, čtete správně! Všichni víme, že cukr a mléko činí naši kávu chutnější, co ale mají dělat milovníci kávy, kteří se chtějí cukru a mléku vyhnout? Odpověď je velice prostá: stačí přidat špetku soli!

Podle blogu VinePair je to právě sůl,  která pomáhá snížit hořkost kávy a zároveň zachovává její hladkou a jemnou příchuť.

Vzhledem k tomu, že jsem v životě stále obklopování několika šálky kávy, není nic jednoduššího, než to vyzkoušet. Káva v letadle, z automatu anebo od kolegy – to vše může chutnat lépe se špetkou solí. Musíme ale podotknout, že zatímco většina si tuto jedinečnou chuť oblíbí, některým naopak nechutná vůbec, jakým typem jste vy? Kdo ví, možná se dokonce stanete zastáncem tohoto triku… a pamatujte, stačí špetka!

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button