Recepty
Pečené bulky plněné sýrem, vajíčkem a šunkou
Ingredience
- 4 bulky
- 4 menší plátky šunky
- 4 vejce, pokojové teploty
- ½ hrnek strouhaného sýra (např. eidamu)
- 1 lžíce čerstvé petržele, nasekané
Postup
- Předehřejte troubu na 180 °C.
- Rozřízněte bulky v první třetině.
- Vydlabejte střed bulek.
- Do vydlabané bulky dejte plátek šunky, poté vejce a nakonec 2 lžíce sýra a posypejte petrželí.
- Vraťte vršek bulky, poté celou zabalte do alobalu a dejte na plech.
- Pečte 10 minut pro velice tekutý žloutek, 15 minut pro lehce uvařený žloutek a 15 minut a víc pro velice pevný a úplně uvařený žloutek.
- Vyndejte z trouby, vybalte z alobalu a ihned servírujte.