Spolupráce

Proč upřednostnit kvalitní a dražší vířivé vany

Kvalitní nutně neznamená drahé, ale pokud trváte na určité kvalitě a parametrech a vířivou vanu chcete využívat dlouhou dobu, vyplatí se Vám zainvestovat, protože poté značně ušetříte na provozních nákladech.

Kvalitní vířivky Vám přinášejí ty nejlepší dostupné technologie a u většiny modelů máte možnost regulace hydromasáže. Mimořádně odolné konstrukce zajistí opravdu extrémní odolnost, snižují hluk a zabraňují přenášení vibrací. Vířivky jsou navrženy do nejmenších detailů s cílem minimalizace energetické náročnosti a tepelných ztrát. Můžete si tak vychutnávat zasloužený relax s minimálními provozními náklady.

pičkové filtrační systémy spolu se systémy péče o vodu zajistí dlouhodobě čistou křišťálově průzračnou vodu s minimem desinfekčních prostředků. Filtry pak vyměníte jednoduše za nové. U některých výrobců je možné vyčištění filtrů v myčce.

Tradiční výrobci vířivek pro své koncové zákazníky zajišťují záruční i pozáruční servis a není případně problém sehnat potřebné náhradní díly. Výrobci také svoje systémy a technologie neustále inovují a vyvíjejí a Vy máte tak možnost dostat to nejlepší, co vůbec na trhu je.

Nejlepší dostupné technologie na trhu

SPA Studio Vám nabízí ty nejlepší dostupné technologie. Nabízí Vám však také sekci ekonomických modelů, které obsahují velmi kvalitní technologie v jednoduchých liniích. Přináší Vám tak maximální možný komfort za nejnižší možné ceny.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button