Spolupráce

Kurzy plavání pro batolata v Praze: Jedinečný zážitek pro vás i vaše miminko

Máte doma malé miminko a přemýšlíte, jak své dny aktivně naplnit a prospět sobě i maličkému? Právě plavání batolat bývá považováno za jednu z nejprospěšnějších aktivit vůbec. Prospívá totiž jak dětem, tak i rodičům, vytváří pozitivní vazbu, učí něco nového a propojuje příjemné s užitečným. Plavání miminek v Praze nabízí Rehaklub z Ďáblic www.rehaklub.cz, který rád přivítá i vás a vašeho drobečka.

Proč chodit na plavání?

Plavat by měl umět každý. A zatímco chůzi, běh nebo další sportovní aktivity bude miminko ještě dlouho trénovat, s plaváním může začít od prvních měsíců života. Tento pohyb působí navíc terapeuticky na celé tělo a pro dítě znamená také první propojení s tímto živlem a učí jej důležitým návykům, které jsou do budoucna i prevencí nehod nebo utonutí. Pozitivně působí na psychomotorický vývoj miminka, přispívá k příjemné únavě a upevňování pouta mezi rodičem a dítětem.

Plavání miminek

Kurz plavání v Praze

Kurzy plavání s kojenci mohou obvykle absolvovat miminka od 5 měsíců věku. Ve vodě je s nimi přítomen vždy jeden z rodičů. Skupinky jsou obvykle rozděleny podle věku nebo plaveckých dovedností a vždy jsou vedeny zkušeným lektorem, který vám pomůže absolvovat kurz bezpečně a maximálně příjemně. Bazén pro miminka bývá vytápěn na vyšší teplotu než běžné plavecké bazény, ale přesto je vhodné děti postupně zvykat na vodu okolo 32 stupňů.

Pokud chcete se svým miminkem začít budovat jedinečné zážitky při společné aktivitě, Rehaklub z pražských Ďáblic je zde pro vás. Nabízí různé kurzy pod vedením zkušených lektorů, mají vlastní metody výuky a zaměřují se nejen na plavání, ale také výuku správného dýchání i prvků sebezáchrany. Rodiče potěší příjemné zázemí s recepcí a s možností posezení u drobného občerstvení v kavárně. Najdete zde také dětský koutek s hračkami, toalety, sprchy, přebalovací pulty i rehabilitační bazén.

Zdroj foto: rehaklub.cz

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button