Spolupráce

Do lyžařské výbavy rozhodně patří nosiče lyží

Lyžařská sezóna je v plném proudu, vy se s rodinou také chystáte vyrazit na lyžovačku a přemýšlíte nad tím, zda se vám do auta, společně s posádkou a batohy, vejdou i lyže či snowboardy. Možným řešením by mohly být nosiče lyží a snowboardů, které se umístí velmi snadno na střechu automobilu.

Jak si vybrat vhodné nosiče lyží?

Nosiče lyží se připevňují ke střešní konstrukci automobilu a je to ideální řešení pro případ, že nechcete nebo nemůžete přepravovat lyže uvnitř automobilu. Pokud patříte mezi lyžaře náruživé, zajisté vás zaujmout nosiče lyží v nejnovějších designech, sezónní lyžaři dají přednost levnějším variantám.

Jaké výhody nabízejí nosiče lyží? Především je to bezpečná a praktická přeprava. Nosiče se velmi snadno instalují. Vzhledem k tomu, že nabídka modelů je dosti široká, vyberete si nosič vhodný právě pro vaše potřeby. Velký výběr nabízí e-shop filsonstore.cz.

Tipy pro vás

Klasikou, kterou naleznete i na výše zmíněném e-shopu, jsou nosiče aluminiové, na něž lze umístit minimálně 4 páry lyží, některé pojmou i šest a dokonce osm párů nebo lyže v kombinaci se snowboardy.

Lehký model s velmi snadným upevněním je nosič magnetický, který je navíc opatřený systémem proti krádeži lyží.

Snowboardisté uvítají nosiče snowboardů

Pokud jste vyznavači snowboardů, i na vás je pamatováno, pořídit si můžete nosiče snowboardů.

Snowboardy lze umístit do nosiče lyží nebo si můžete pořídit speciální nosič určený pro snowboard.

Volit můžete z celé řady modelů a velikostí. Vzhledem k tomu, že vybavení na snowboard je velmi drahé, je potřeba myslet na jeho bezpečnost. Vyrábějí se i nosiče, které se dají snadno zamknout k podélným nosičům, jež se přidělávají ke střeše automobilu. Snižují tak riziko, že vám nezvaný návštěvník odnese snowboard i s nosičem. Velký výběr nabízí e-shop filsonstore.cz.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button